E2B2s stora årskonferens

Den 4 februari är det äntligen dags för E2B2s stora årskonferens! Konferensen äger rum i Stockholm och kommer bland annat bjuda på inspirerande ämnen, presentationer av forskningsresultat och gott om tillfällen att knyta kontakter. I år får du dessutom möjlighet att följa med till Norra Djurgårdsstaden!

Starttid:2016-02-04 09:00 Sluttid:2016-02-04 17:00

Adress:7A CENTRALEN, Vasagatan 7 Ort:Stockholm

E2B2 del av illustration

Hur gör vi byggandet och boendet mer energieffektivt? På E2B2s årskonferens får du rykande färska forskningsresultat från några av programmets projekt. Vi kommer bland annat fördjupa oss inom:

  • Energi- och materialflöden i ett livscykelperspektiv
  • Belysningsdesign för välbefinnande, komfort och energieffektivitet
  • Energieffektiva installationer

Under dagen spanar Bo Normark in i framtiden och berättar om smarta elnät och hur dagens konsumenter kan bli morgondagens prosumenter. Bo Normark har bland annat stor erfarenhet av statliga utredningar, ingenjörsvetenskapsakademin och elkraftindustrin.

Årskonferensen är en mötesplats där du kan knyta kontakter och delta i samtal kring sektorns utmaningar och möjligheter.

Studiebesök i Norra Djurgårdsstaden

Som avslut på konferensen får du följa med till miljöprofilerade området Norra Djurgårdsstaden där vi besöker ett bygglogistikcentrum och lär oss mer om energieffektivisering i den nya stadsdelen.

Vi åker buss från konferensen vid 15-tiden och dagen avslutas klockan 17.00 med transport tillbaka till Vasagatan.

E2B2-pub kvällen innan konferensenMänniskor i pratbubbla

Den 3 februari, kvällen innan konferensen, är du varmt välkommen på E2B2-pub. Kom och träffa oss på kansliet i våra lokaler och mingla med andra som är intresserade av energieffektivt byggande och boende. Vi bjuder på tilltugg och något gott att dricka.

Tid: 3 februari klockan 18.30-20.30
Plats: Ljusgården på Drottninggatan 33 i Stockholm

Webbsändning

Konferensen spelas in och går att se i efterhand på E2B2s webbplats.

Anmälan

Anmälan har tyvärr stängt!

Kontakta info@E2B2.se om du har frågor angående din anmälan.